18 december 2020

Kerstviering december 2020

Wat een bijzondere kerst dit jaar, totaal anders dan dat het in andere jaren is gelopen.

Kerstviering december 2020

Gelukkig hebben we nog fantastisch veel kunnen ophalen aan voorverpakte etenswaren, koffie, thee, oliën, suiker enz. voor de voedselbank! Wat een geweldige inzet werd er getoond door jullie allemaal. De voedselbank is met volle kratten weggereden.

Ook hebben de kinderen mooie kerstkaarten gemaakt. Deze zijn op donderdag 17 december voor de kerst verspreid. We weten zeker dat onze ouderen dit ontzettend op prijs zullen stellen.

Het kerstontbijt heeft dankzij de ouderraad toch kunnen plaats vinden. Wat en flexibiliteit hebben ouderraad, het team en de kinderen laten zien! Dit jaar heeft elke klas op geheel eigen wijze er een mooi kerstfeest van gemaakt.

Natuurlijk hopen we en kijken we er naar uit om volgend jaar de kerstperiode op een meer traditionele wijze te vieren.