Maatregelen en ontwikkelingen coronavirus

Kennismakingsochtend

De kennismakingsochtend voor nieuwe ouders op 22 april 2020 gaat niet door. 

 

Via deze pagina houden we u op de hoogte over alle ontwikkelingen in het kader van het coronavirus (covid-19).

 

Alle actuele berichtgeving zetten wij op deze pagina. Belangrijk nieuws zullen we ouders/verzorgers ook separaat via Mijnschoolinfo melden. 

 

Speciaal mailadres voor belangrijke informatie over coronavirus 

Dit mailadres dient u te gebruiken voor urgente vragen of opmerkingen en voor het delen van belangrijke informatie over het coronavirus 

Op deze manier zal de informatie niet tussen andere mails verdwijnen 

Het mailadres speciaal en alleen voor dit doeleinde is corona@groenschool.lucasonderwijs.nl  

 

Verdere contactadressen

Voor algemene vragen over het coronavirus heeft het RIVM telefoonnummer 0800-1351 opengesteld. Voor specifieke vragen aan de school kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind of met de directie via mijnschoolinfo of telefoon 070-3860512. 

Thuisonderwijs

We geven in ieder geval tot en met de meivakantie (10 mei) thuisonderwijs. Voor ouders met vitale beroepen is opvang op school mogelijk. 

Opvang kinderen

We zullen de aanvullende maatregel van het RIVM overnemen, dat wil zeggen dat we geen handen meer schudden. De kinderen zullen op een alternatieve manier worden begroet. 

We vragen u als ouder om de gezondheid van uw kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We verwachten dat u de school direct op de hoogte brengt als er sprake van is dat u of uw kind door de GGD getest wordt op het coronavirus. 

 

Mocht een leerling of medewerker positief worden getest op het coronavirus, dan zal de school alle medewekers en opvang kinderen en hun ouders hiervan op de hoogte brengen. We geven dan uiteraard ook aan hoe we handelen t.a.v. weer naar school komen.