02 maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 update verhuizing

Beste ouders, verzorgers,

Bij deze de eerste nieuwsbrief vanuit onze nieuwe locatie. Wat is het fijn om op onze oude, maar toch zo nieuwe stek te zitten. Inmiddels hebben we Wifi en zijn de leerkrachten hard bezig geweest om hun klas in te richten. Ondertussen wordt hier door allerlei werkmensen nog hard gewerkt en ook de komende weken zal dit nog door gaan. Ook aan het mooie speelplein aan de achterkant wordt nog druk gewerkt. Het ziet er nu al veelbelovend uit. Aanstaande dinsdag zien we u allen in ons mooie, nieuwe gebouw. Wat zult u kunnen genieten.

Nieuwsbrief maart 2017 update verhuizing
Graag vraag ik uw aandacht voor alle informatie hieronder.

Met vriendelijke groet,

Annet van den Beemt.

Agenda:

• Maandag 6 maart: verhuisdag, leerlingen zijn vrij
  • Dinsdag 7 maart:  inloop tot 09.00, samen met uw kind kunt u de school verkennen. Om 09.00 zullen de leerkrachten starten met hun les.

Update over het plein:

Helaas is het achterplein nog niet klaar. Wel kan iedereen zien dat het heel mooi en uitdagend wordt, maar we hebben nog even geduld nodig. Buiten spelen doen we voorlopig aan de voorkant en op het Zomerlustplein. Een klein deel van het achterplein is betegeld zodat de hoofdingang bereikbaar is. De zij-ingang is nog niet bereikbaar. In plaats van de zij-ingang wordt tijdelijk de oude hoofdingang gebruikt. Zie verder hieronder bij ingangen.

Nieuwe afspraken:

Een nieuw schoolgebouw en dus andere afspraken (dikgedrukt ziet u tijdelijke afspraken i.v.m. het nog niet afgemaakte achterplein):

Ingangen:

Hoofdingang (bij directie) gebruiken: 1/2a, 1/2b, 4a, 5a, 5/6b, 6a, 8a. Deze ingang is de eerste tijd alleen te bereiken via de zijkant aan de Paradijsstraat, via de fietsenrekken.

Zij-ingang 1/2d, 1/2c, 3a, 3/4b, 7/8b, 7a. De zij-ingang is nog buiten gebruik, daarom gaan deze groepen voorlopig via de oude hoofdingang.

Vanaf woensdag 7 maart mogen de kinderen van groep 1/2 gebracht worden naar de klas. De kinderen van groep 3 t/m 8 komen zelfstandig naar de klas. Om 14.45 uur worden de kleuters door hun leerkracht naar het achterplein gebracht. Maar voorlopig tijdelijk naar het voorplein gebracht, waarna u uw kind mee kunt nemen. U komt via de oude hoofdingang het plein op. Vanaf die kant komen de groepen 1/2c en d naar buiten. Een eindje verderop, via onze teamkamer, komen de kinderen van groep 1/2a en b naar buiten.

Gymlessen:

• De kinderen van de groepen 3a, ¾b, 5a, 5/6b, 6a, 7a, 7/8b en 8a hebben voortaan elke maandag les van juf Debbie Sluimer in de gymzaal van de Pius X.
  • Op woensdag hebben de groepen 3a, 3/4b en 4a gym in onze eigen gymzaal, van hun eigen leerkracht.
  • Op vrijdag hebben de groepen 4a en 5 t/m 8 gym van juf Debbie Sluimer in de gymzaal van de Pius X

{reminder} Kluisjes:

In het nieuwe gebouw is er voor elk kind een kluisje. We weten dat de kluisjes niet al te groot zijn maar ons streven is om zowel tassen als jassen erin kwijt te kunnen. Wel willen we u meegeven om geen trolleys en al te grote tassen aan de kinderen mee te geven.

{reminder} Fietsen op de Paradijsstraat

Woon je tussen het Westeinde Fonteynburglaan, Binckhorstlaan en het Marianneviaduct dan laat je de fiets thuis staan. Dit waren ook de afspraken 3 jaar geleden.

{reminder} Hulp gezocht:

We zijn nog naarstig op zoek naar verkeersbrigadiers. We hebben nog maar de helft van de aanmeldingen van waar we op rekenden. Geef je op als verkeersbrigadier: meerboer@xs4all.nl.

Graag bedanken we alvast iedereen die zich op heeft gegeven.